Assortiment

Assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 170 wijnen, delicatessen en enkele nuttige accessoires. We importeren vanuit alle belangrijke Eurpese wijnlanden zoals Frankrijk en in toenemende mate ook vanuit Italië, Spanje, Oostenrijk en sinds kort ook Portugal. Daarnaast hebben we ook enkele nieuwe wereldwijnen, die we meestal bij bevriende importeurs betrekken. Hierdoor ontstaat een gevariëerd aanbod. Er zijn uitstekende, vaak jarenlange contacten met de wijnproducenten, zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van de eigenschappen van de aangeboden wijnen. Minstens een keer per jaar bezoeken wij de domeinen om de actuele ontwikkelingen bij de producent te kennen. Een goed persoonlijk advies aan de leden is hiermee gewaarborgd.

De actuele prijslijst, voorjaar 2020, in pdf formaat, kun je hieronder downloaden.

Door alle coronamaatregelen is het proefpanel helaas niet bij elkaar gekomen. De beoogde nieuwe wijnen worden dus uitgesteld. 

We hebben overigens wél een paar nieuwe wijnen, veelal van bekende producenten, o.a.:
- Quinta da Lapa Selection tinto, € 6,95
- QEF rouge van de familie Quiot, € 6,95
- Il Feuduccio rosato, € 8,95 & de Olijfolie van dit huis, € 11,75
- Domaine Daulny, Sancerre rouge, € 15,75

En last but not least de zacht-droge en volfruitige 'Aromatic' rosé van Bruno Andreu, gemaakt van Grenache & Syrah.
 

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand