Het Wijnabonnement

Het Wijnabonnement

Mogen wij je voorstellen aan een verrassend initiatief: het flexibele wijnabonnement.

Hoe gaat dit in z’n werk?
Je kiest het aantal flessen dat je per kwartaal wilt ontvangen en de combinatie (wit, rood en/of rosé). De wijnen worden op een afgesproken tijdstip aan het begin van het nieuwe seizoen afgeleverd. Het kan zijn dat een bepaalde wijn toch niet aan je verwachting voldoet, dus overgebleven flessen worden aan het begin van het nieuwe kwartaal weer retour genomen.

De wijnen worden door ons geselecteerd per seizoen en liggen in de prijsklasse van ± € 7,- tot €10,-. Je kunt ook aangeven wanneer je iets duurdere wijnen wenst. Bij iedere zending zit een uitgebreide wijnomschrijving.

De voordelen van dit abonnement zijn duidelijk:

Je hebt altijd voldoende wijn in huis óf op de zaak, passend bij het seizoen. Een wijn die toch niet bevalt wordt teruggehaald of omgeruild.

Planning 2024

De abonnementen worden omstreeks de volgende data afgeleverd:

- lente, 21 maart

- zomer, 20 juni

- herfst, 19 september

- winter, eind december, net voor Kerst.

 

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand