Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring De Confrérie

 

Contactgegevens

Confrérie des Amateurs du Bon Vin (De Confrérie)

De Beverspijken 20 L

5221 ED ’s-Hertogenbosch

073-5530901

Contactpersoon: Wouter Bensdorp

De Confrérie verzamelt persoonsgegevens van klanten, oud-klanten en prospects, verder te noemen als ‘relaties’. Het is een wijnhandel en wij hebben die gegevens nodig om onze relaties te informeren, facturen te sturen etc. De gegevens van onze relaties staan opgeslagen in ons boekhoudpakket van Exact Online. Wij noteren bij de opgeslagen persoonsgegevens hoe wij met deze relaties in aanraking zijn gekomen. Exact Online voldoet volgens een statement op hun website aan de nieuwe privacyrichtlijnen. Wij gebruiken de gegevens alléén voor onze wijnhandelsactiviteiten en delen deze gegevens nimmer met derden.

Bij het plaatsen van een bestelling bij, bijvoorbeeld op een wijnproeverij of in de webshop worden gegevens opgeslagen in ons CRM-systeem van Exact Online. Wij vertrekken geen persoonlijke gegevens aan derden, waardoor de privacy van onze klanten dus niet in het geding komt. Wij bewaren en gebruiken de persoonlijke gegevens die door onze relaties verstrekt zijn uitsluitend voor intern gebruik. Om een bestelling goed af te kunnen handelen gebruiken wij de volgende gegevens van onze relaties: Naam-Adres-Woonplaats-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres en betalingsgegevens indien er via ideal betaald is. Om de relatie zo goed mogelijk van dienst te zijn noteren wij de herkomst van de relatie en eventuele (prijs)afspraken en afleverinstructies eveneens in ons systeem. Indien gewenst vertrekken wij deze, in ons CRM-systeem opgeslagen gegevens aan onze relaties. Daarnaast zullen wij deze gegevens verwijderen indien de relatie hierom vraagt. De Confrérie bestaat sinds 1972 en wij hechten waarde aan de vele langdurige relaties die wij in die periode hebben opgebouwd. Wij bewaren derhalve de gegevens van onze relaties zolang er een actieve relatie is. De toegang tot Exact Online werkt met een zogenaamde 2-way authenticatie, een veilige manier om de gegevens van de relaties goed te beschermen tegen derden. Exact Online voldoet volgens een statement op hun website aan de nieuwe privacyrichtlijnen.

Toegang tot de website: het is verboden om alcoholische dranken te verkopen aan personen jonger dan 18 jaar. Bij het bezoek van de website wordt er derhalve naar de leeftijd van de bezoeker gevraagd. Indien de persoon jonger is dan 18 dan wordt de toegang tot de site geweigerd. Daarnaast gebruikt de site cookies om de relaties de optimale online gebruikservaring te kunnen bieden. Deze cookies worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

De Confrérie is een wijnclub en wij gebruiken het mailprogramma Mailchimp om onze relaties en leden te informeren. Mailchimp werkt ook met 2-way authenticatie en voldoet volgens een statement op hun website aan de nieuwe privacyrichtlijnen. Relaties kunnen zich ten alle tijden in- en uitschrijven.

Onze relaties hebben het naast recht op inzage wat hierboven wordt vermeld, recht op rectificatie of wissing van hun gegevens. Ze hebben het recht om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken. Ze hebben het recht, om nadat hun gegevens met toestemming zijn verkregen, deze toestemming in te trekken. Wij zullen de gegevens vervolgens uit onze administratie wissen. De relaties hebben het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij zijn er van op de hoogte dat het verstrekken van de persoonsgegevens een wettelijke verplichting is. Ook zijn wij op de hoogte van de meldplicht bij datalekken.

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand

Direct afrekenen