Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Bij de Confrérie ben je ook aan het juiste adres voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Je kunt hiervoor je eigen moment kiezen: bijvoorbeeld het begin van de lente, zomer(vakantie) of met Sinterklaas of Kerstmis. Het is zelfs mogelijk om een lijst te geven met de verjaardag van je relaties of medewerkers. Wij zorgen ervoor dat het geschenk op de juiste dag bezorgd wordt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het logo of naam van je bedrijf of organisatie op de geschenkverpakking aan te brengen. De levertijd hiervoor is 2 à 3 weken en we vertellen je er graag meer over. En uiteraard is het ook mogelijk om een wijn met een eigen etiket bij ons te af te nemen. Mail ons uw logo of tekst en wij doen graag een suggestie voor uw eigen etiket. Dit kan al vanaf 12 flessen.

Een geschenk laten bezorgen bij een relatie of een collega? Laat ons het volgende weten: naam en adres, gewenste leverdatum en persoonlijke boodschap en wij doen de rest!

Wij hebben naast wijn, ook een groot aantal wijnaccessoires beschikbaar.

Wij helpen je graag om de relatie met je klanten te koesteren!

PS Kijk ook eens op onze zustersite www.wijnkado.nl. Hier staan diverse suggesties en voorbeelden. 

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand