Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Proeverijen

De Confrérie heeft meerdere regionale departementen in het land. Elk departement heeft zijn bestuur dat verantwoordelijk is voor het op peil houden van haar ledenbestand en het organiseren van de voorjaars- en najaarsproeverij.

Departementen zijn er in Almkerk, Den Bosch, Den Haag, Noordwijk, Sleeuwijk, Tilburg, Driebergen, Sint-Michielsgestel en Zeist. Bovendien zijn Amsterdam en Roermond in oprichting en houden dit jaar hun eerste proeverijen.

De najaarsproeverijen 2019:

Vrijdag 4 oktober Roermond 20.00

Donderdag 17 oktober Amsterdam 20.00

Donderdag 24 oktober Den Bosch 20.00

Vrijdag 25 oktober Almkerk 20.00

Vrijdag 1 november Zeist 20.00

Zondag 3 november Sleeuwijk 15.00-18.00 uur

Vrijdag 8 november Den Haag 20.00

Vrijdag 8 november Driebergen 20.00 

Zaterdag 9 november Sint-Michielsgestel 20.00

Zaterdag 23 november Tilburg 20.00 (Helaas geannuleerd)

Zondag 24 november Afsluitende overzichtsproeverij bij ons op de zaak in den Bosch: 15.00-18.00

De meeste proeverijen zijn bij mensen thuis of op de zaak. Vanwege privacyredenen zetten we de adressen niet on-line. Je bent echter van harte welkom om een proeverij bij te wonen. We zullen je dan via de mail het adres sturen

Andere Evenementen:

Op 4 oktober is De Confrérie mede-sponsor van het leuke evenement 'Prosecco Meets Pumps' in Vught.

Prosecco meets Pumps wordt georganiseerd door een aantal dames i.s.m. de lions de Meierij Den Dungen en is bestemd voor vrouwen uit 's-Hertogenbosch en omstreken en de opbrengst gaat in zijn geheel naar Theaterwerkplaats Novalis in Vught. De kosten zijn 39,50euro. Hiervoor kunt u genieten van een heerlijk buffet, exclusieve fair en een spetterende feestavond inclusief een glas prosecco.

Novalis (www.stichtingnovalis.nl) biedt dagbesteding voor licht verstandelijk beperkten met als doel hun talenten te ontwikkelen. De dagbesteding met theater als leidraad maakt bijvoorbeeld decors, kleding maar de deelnemers krijgen ook zang-, muziek -en dansles.

Programma:

  • 18.00uur: kun je onder het genot van een glaasje prosecco (van de Confrérie) de fair met exclusieve producten gericht op vrouwen bezoeken. Er zijn diverse wijnen te proeven van de Confrérie.
  • 19.00uur: officiele opening met een kort optreden van theatergroep Novalis
  • 19.30uur: buffet geopend met muzikale ondersteuning door cabaretgroep Muchoss
  • 20.30uur: DJ en dweilorkest de Plekband
  • 00.30uur: Einde avond

Vanaf 23.30 kunnen de gasten gebruikmaken van een thuisbrengservice door de heren van de Lionsclub de Meierij Den Dungen

Kaarten kunt u bestellen via : proseccomeetspumps@gmail.com

Verdere informatie wijnproeverijen:

De leden worden persoonlijk uitgenodigd voor de departementsproeverijen. Heb je mail gemist of ben je nog geen lid maar heb je wel interesse om een van de proeverijen bij te wonen? Stuur ons een mail en we overleggen waar je naar toe kunt komen.

Zit jouw regio er niet bij? Natuurlijk zijn wij altijd geïnteresseerd om nieuwe departementen te starten. Ben je wijnliefhebber en kun je een groep van minstens 20 proevers bij elkaar krijgen dan komen wij graag om een gratis proeverij te geven.

Ook eenmalige proeverijen, met of zonder speciaal thema, kunnen wij organiseren bij jouw thuis, vereniging of bedrijf. Vanaf €15,00 per persoon.

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand

Direct afrekenen