Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Proeverijen

De Confrérie heeft meerdere regionale departementen in het land. Elk departement heeft zijn bestuur dat verantwoordelijk is voor het op peil houden van haar ledenbestand en het organiseren van de voorjaars- en najaarsproeverij.

Departementen zijn er in Almkerk, Den Bosch, Den Haag, Noordwijk, Sleeuwijk, Tilburg, Driebergen, Sint-Michielsgestel en Zeist. Bovendien zijn Amsterdam en Roermond in oprichting en houden dit jaar hun tweede serie proeverijen.

De (Online) najaarsproeverijen 2020:

Gezien de maatregelen van 13 oktober is er besloten om alle proeverijen online te gaan doen. We merken echter dat de aanmeldingen hiervoor achterblijven bij het enorme enthousiasme van dit voorjaar. We hebben dan ook helaas moeten besluiten om de online proeverijen te annuleren. Hopelijk kunnen we komend voorjaar weer écht proeven. Op onze website kun je trouwens een keur aan proef- en dinerpakketten bestellen.

Vrijdag 4 september, Den Bosch - 20.00 uur (Buiten)

Vrijdag 6 november, Den Bosch - 20.00: Masterclass Château de l'Engarran met Diane Losfelt (in Frankrijk): uitgesteld tot nader order

Zondag 8 november, Sleeuwijk - 15.00 uur: Uitgesteld tot nader order

Vrijdag 13 november, Roermond - 20.00 uur (online)

Vrijdag 20 november, 20.00 Online Proeverij

Vrijdag 27 november, 20.00 Online Proeverij

Online proeverijen: 

Bij deze proeverijen sturen we je, net als dit voorjaar, een proefpakket met 6 flessen toe (€ 40,-).  Je kunt dit pakket, binnen de RIVM-richtlijnen, met meerdere mensen delen.

 

Verdere informatie wijnproeverijen:

De leden worden persoonlijk uitgenodigd voor de departementsproeverijen. Heb je mail gemist of ben je nog geen lid maar heb je wel interesse om een van de proeverijen bij te wonen? Stuur ons een mail en we overleggen waar je naar toe kunt komen.

Zit jouw regio er niet bij? Natuurlijk zijn wij altijd geïnteresseerd om nieuwe departementen te starten. Ben je wijnliefhebber en kun je een groep van minstens 20 proevers bij elkaar krijgen dan komen wij graag om een gratis proeverij te geven.

Ook eenmalige proeverijen, met of zonder speciaal thema, kunnen wij organiseren bij jouw thuis, vereniging of bedrijf. Vanaf €15,00 per persoon.

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand