Château Hauterive le Haut - Corbières

Château Hauterive le Haut

Na een absentie van een aantal jaren is deze producent weer terug. We kwamen het domein weer tegen op de wijnbeurs Wine Paris in februari 2019 en waren enorm onder de indruk van de kwaliteit van de wijnen. We hebben proefflessen laten komen en het proefpanel deelde in ons enthousiasme. De wijn is direct besteld zodat we jullie ze weer volop kunnen laten proeven!

Het domein ligt in het hart van de Corbièresstreek, op het terroir van Corbières Boutenac, één van de Crus van de Languedoc. 

Er wordt op dit terroir al eeuwenlang wijn gemaakt en werd in de 5e eeuw al beschreven. Het is daarna onderdeel geweest van de Abdij van Fontfroide. Tegenwoordig is het domein, 100 hectare groot, eigendom van de familie Reulet.Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand