Château Jas de Bressy

Château Jas de Bressy

Begin jaren 30 verwierf de fam. Mousset het Château des Fines Roches (45 ha.), gelegen naast Ch. Fortia, waar wij in de jaren 70 en 80 wijn kochten. In 2003 kocht de familie het aangrenzende Château Jas de Bressy, slechts 5 ha. groot. "Jas" betekent een schuilplaats voor de herders. Het groeide in de loop der jaren uit tot een kasteel. Kwam in handen van de familie Bressy. Uiteindelijk in 2003 in handen van de familie Mousset. Catherine Mousset trouwt met Robert Barrot en zo onstaat de naam Mousset-Barrot.

Hun dochters Gaëlle en Amélie zijn de huidige eigenaren van 3 domeinen, Fines Roches en Jas de Bressy in Châteauneuf du Pape en Bois de la Garde met Côtes du Rhône en Rhône Villages en Vin de Pays de Méditerranée.


De producten van Château Jas de BressyLocatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand