Domaine Achille Thirion

Domaine Achille Thirion

Domaine Achille Thirion is een van de leveranciers waar we het langst zaken mee doen. Men maakt er betrouwbare en goede wijnen. Niet alleen wit van de bekende Elzasdruiven: Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling & Gewurztraminer maar ook een zacht-fruitige Pinot Noir én twee heerlijke Crémants: een wit en een rosé. Daarnaast maakt men ook, gebotteld op flessen van een liter, een Edelzwicker en de eigen huiswijn Domaine Achille Thirion van 100% Sylvaner. Witte wijnen worden in de Elzas meestal van één druif gemaakt, een Edelzwicker is een wijn van meerdere soorten, in dit geval van Pinot Blanc, Riesling en Sylvaner.

Een echt familiebedrijf want er werken op dit moment liefst drie generaties in de zaak: opa Achille, zoon Michel en kleinzoons Alexandre en Camille.Locatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand