Domaine Massin - Chablis

Domaine Massin, Chablis

Nieuw in het assortiment: Domaine Massin, Chablis. Het proefpanel van de Confrérie was laaiend enthousiast en gaf hoge punten aan de twee wijnen van dit Domaine.

De wijngaard van dit Domaine Massin heeft een prachtige ligging in het hart van de Chablisstreek. De wijngaarden van AOP Chablis liggen tussen de wijngaarden met Grand Cru status de de beroemde Montée de Tonnerre. En het heeft ook wijngaarden in deze Montée de Tonnere zelf. Het is jong bedrijf en is in 2011 door twee vrienden Roland en Tristan gestart. Roland doet het management & verkoop en Tristan, zoon van een Champagneboer, is de wijnmaker. Hij doet dat ook met heel veel plezier en passie voor zijn familiebedrijf in Champagne, maar doet het ook met nét zoveel passie en toewijding in zijn eigen wijngaarden.

Ze werken er met het oog op milieu en de natuur en zullen geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Tristan beschrijft zijn wijnen als échte Chablis. Dus knisperend fris, mineralig en met een extreem puur aroma. Complex, maar toch ook toegankelijk door de zachte zuren in zijn wijnen. Wijnen om echt van te genieten en hij is blij dat zijn wijnen nu ook in Nederland beschikbaar zijn.


De producten van Domaine Massin, ChablisLocatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand