Domaine Sainte Marie

Domaine Sainte Marie

De roséwijnen uit de Provence zijn helemaal 'hot' op dit moment. Wij verkopen deze heerlijke, lichtgekleurde rosés al sinds 2012 en, sinds dit jaar, ook op magnum. Naast de typische Provençaalse rosé maakt het domaine ook een knisperend frisse witte wijn.
Tussen Bormes les Mimosas en Saint Tropez ligt dit uit de 18e eeuw daterende domein. In 1884 was er een cholera epidemie die heel opmerkelijk stopte bij het wijndomein. Vanwege dit wonder werd er een Mariabeeld geplaatst en ontstond de naam Domaine Sainte Marie. De 40 ha. wijngaarden liggen op zuidhellingen. Een bodem met veel kiezel, leisteen, mica en witte kwarts. In het seizoen heet en ’s nachts de afkoeling vanuit zee. Dit resulteert in mooie frisse, fruitige, mineraal betoonde wijnen. De wijnbouw is biologisch en wordt binnenkort gecertificeerd.
Eigenaar is sinds 2006 Christopher Duburcq en zijn vader. Er zijn 4 woongedeeltes te huur.


De producten van Domaine Sainte MarieLocatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand

Direct afrekenen