Il Conventino

Il Conventino

Biologisch wijnhuis in Montepulciano. Ursulla Duerschmidt was een van de pioniers op dit gebied in Montepulciano. De huidige dynamische jonge eigenaar is de sympathieke Alberto Brini. Afkomstig uit een advocatenfamilie in de buurt van Pisa. Hij heeft een tijd lang een enoteca gehad. Zijn uiteindelijke droom was om zélf wijn te gaan maken. In 2003 kocht zijn familie Il Conventino en La Casella. Een miljoeneninvestering. Het domein omvat 10 ha. bij de heuvels van Val di Chiana en Val d'Orcia. Op een hoogte tussen de 300 en 600 meter. Op 5 km van het toeristische stadje Montepulciano.
Il Conventino is een oud kloostertje met een prachtige kelder. Grote vaten van Sloveens eiken en Franse barriques zijn er voor de Vino Nobile en de Riserva, die uitsluitend in de goede wijnjaren wordt gemaakt.
Tevens zijn hier 4 compleet ingerichte appartementen te huur. Maar voor de zomermaanden moet je wel lang vooruit reserveren. Op het terras en vanaf het zwembad een fantastisch uitzicht over de Toscaanse heuvels met in de verte de stadLocatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand