ONO - La Collection d'Honorine Pain

ONO - La Collection d'Honorine Pain

Mogen we je voorstellen aan Honorine Pain? Ono voor vrienden!

Ono komt uit een familie van wijnmakers in Chinon - in de Loirevallei. Haar vader Philippe Pain is haar grote voorbeeld en ze is, net als haar oudere zus Clothilde Pain. óók 'de wijn ingegaan'. Samen met haar zus heeft ze nu Domaine La Petite Métairie. Chinon staat vooral bekend om z'n, soms wat rustieke, rode wijnen van de Cabernet Franc-druif. Ze besloot het roer om te gooien en heeft de collectie #ONO ontwikkeld - vooral gericht op een jonger publiek. Haar doel is om moderne, fruitige wijnen te maken - mét karakter. 

We werken vooralsnog met de verrassende #ONO Chenin-Chardonnay en in het najaar 2020 is daar de #ONO Chardonnay bijgekomem. Want die laatste werd ook zeer gewaardeerd door het proefpanel, maar is door z'n karakter meer een 'najaarswijn'.

 Locatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Ja, wij zijn een wijnclub. Maar niet zo maar één of weer zo één. Wij zijn een club met historie (bestaan al sinds 1972) en met een principe. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit, service en actieve inbreng van onze leden. Ben je wijnliefhebber en wil je meer informatie? Mail ons of bel: 073-5530901.
We werken samen met Bensdorp Wijnen, ook uit Den Bosch.

meer over ons

Nieuwsbrief

Contact informatie

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand